Se alt på storskjerm med Ankers Nebula Apollo Small -projektor for bare $ 319

Amazon leverer Ankers Nebula Apollo Small -projektor for kjøpsprisen på bare 319,99 dollar best nå. Vanligvis vil denne projektoren selge for rundt $ 400, så du sparer $ 80, eller 20%. Det er mye penger.

Og du trenger ikke å gjøre noe arbeid i kjøp for å dra nytte av den avtalen, heller. Bare legg til projektoren i handlekurven din og bort går du. Det er ingen rabattkuponger på skjermen for å klippe, og heller ikke noen rabattkoder som må legges inn når du sjekker ut. Minimal innsats, maksimal besparelse.

Kjøp: Nebula Apollo Small projektor fra Amazon: $ 319.99 | Original pris: $ 400

Det er ingenting som å se den siste filmen eller TV -showet på en enorm skjerm, og denne bærbare projektoren vil få deg til å gjøre akkurat det på kort tid. Den er i stand til å lage et bilde opptil 100 tommer i størrelse, og det kan spille av innhold i opptil fire timer uten å måtte lades. Det burde være mye mer enn nok til å glede seg over din ukentlige Netflix -binge på en enorm skjerm.

Projektoren i seg selv har Android i kjernen, slik at du kan installere apper fra YouTube, Netflix, Hulu og mye mer rett til Apollo uten behov for å koble til flere enheter. Ingen tilkobling av en USB -pinne bare for å se det varme nye showet. Alt du trenger er projektoren, en overflate for å projisere den på, og du er god til å gå.

Vi vet ikke hvor lenge Amazon vil tilby denne projektoren til en slik pris, så sørg for å dra nytte av den mens det går bra. Denne projektoren har tonn som går for det, og med en enorm 100-tommers skjerm vil MasterChef aldri helt se like ut igjen!

Du kan også gjerne sjekke ut:

Checkra1n for Windows Alternativ: Hvordan bruke RA1NUSB for iOS 13.3 Jailbreak

Last ned: iOS 13.3 Endelige IPSW -lenker, OTA -oppdatering og iPados 13.3 for kompatible enheter

Last ned: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profil, IPSW -lenker utgitt for iPhone og iPad

Nedgraderer iOS 13.3 til iOS 13.2.3 for Checkra1n Jailbreak, her er hvordan

Jailbreak iOS 13.3 Bruke Checkra1n, slik er hvordan [guide]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 på iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mye mer med ny TFP0 -utnyttelse vil snart være mulig snart

iOS 13/ 13.2.2 Jailbreak Tweaks Compatibility List for Checkra1n

Apple View EKG App Hack: Aktiver utenfor oss i ikke -støttet land på serie 5 og 4 uten jailbreak

Du kan følge oss på Twitter, eller Instagram, og til og med liker Facebook -siden vår for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple og nettet.

Back to top