Root HTC One M9 på Android 6.0.1 Marshmallow Update

HTC One M9 er oppdatert til den siste Android 6.0.1 Marshmallow -oppdateringen. Android 6.0.1 Marshmallow -oppdateringen har flere avgjørende feilrettinger og sikkerhetsforbedringer, kan ha nådd mange av de ene M9 -brukerne. Hvis du også har mottatt oppdateringen, kan det hende du sjekker ut alternativer for å rote telefonen.

Populær Android -utvikler Chainfire har oppdatert SuperSU med alle endringene som kreves for å jobbe på Marshmallow -enheter. Den nåværende versjonen av SuperSU er v2.65 i den stabile grenen mens betaversjonen er opp til v2.71. Begge versjonene fungerer helt fint, men for bedre kompatibilitet og forbedret ytelse, foreslår vi at du velger SuperSU 2.71. Det er en beta, men fungerer like bra som den stabile versjonen.

Forutsetninger

SuperSU 2.71 (anbefalt) – Last ned her

(eller) SuperSU 2.65 – Last ned her

TWRP 3.0.1-0-Last ned her

ADB/FastBoot Installer – Last ned her

For å kunne blinke SuperSU ZIP-fil, må du ha en skreddersydd gjenoppretting installert. Vi anbefaler den nåværende versjonen av TWRP for HTC One M9.

Root HTC One M9 Android 6.0.1 Marshmallow Update

Å rote HTC One M9 på Android 6.0.1 Marshmallow-oppdatering er en totrinns prosess hvis du ikke har TWRP installert. Hvis du imidlertid gjør det, hopper du over den siste delen.

Installer TWRP på HTC One M9

For å kunne blinke supersu på den ene M9, må du ha TWRP installert. For å installere TWRP, må bootloaderen til HTC One M9 låses opp. Hvis telefonens bootloader fremdeles er låst, kan du lese opplæringen vår om hvordan du kan låse den opp.

Før du kommer i gang, må du sørge for at du har installert ADB/Fastboot på systemet ditt. Hvis du ikke gjør det, kan du laste dem ned fra lenken over og installere dem. Dette er nødvendig for å kunne blinke TWRP på den ene M9.

Blinkende TWRP

Slå av en M9.

Trykk og hold strøm- og volumknappene for å starte opp i bootloader.

Koble nå den ene M9 til datamaskinen.

Åpne ledetekst og skriv inn følgende:
FastBoot Flash Recovery C: \ Brukere \ Rounak \ Last ned \ twrp.img

Etter å ha blinket TWRP, slå av en M9 av. Ved å bruke volumvipperen, velg Power Off og trykk på strømknappen for å bekrefte.

Slå nå telefonen på normalt.

Root htc en m9 med supersu

Når TWRP -gjenoppretting er installert og telefonen din har startet opp i Android, er det på tide å starte rotprosessen.

Last ned SuperSU 2.71 fra lenken over og overfør den til telefonen din.

Slå av en M9.

Trykk og hold strøm- og volumknappene for å starte opp i bootloader.

Bruk nå Volum Rocker til å fremheve gjenopprettingsalternativet. Trykk på strømknappen for å bekrefte. Dette vil starte telefonen din i TWRP -gjenoppretting.

I TWRP, klikk på install og finn og velg SuperSU 2.71 ZIP -filen.

Sveip for å begynne å blinke SuperSU 2.71.

Når blinkingen er fullført, trykk på omstart -> System for å starte på nytt til Android. For å bekrefte om rooting er vellykket, finn SuperSU -appen på telefonen din og åpne den. På vellykket rot vil den vise en normal skjerm uten advarsler.

Bortsett fra det, kan du også bruke Rootchecker -appen for å bekrefte om din M9 er forankret.

[GooglePlay url = ””/]
Hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Back to top