Hackaday Links: 16. april 2017

Gjett hva som skjer i slutten av måneden? Vintage Computer Festival Sørøst skjer 29. og 30. april. Arrangementet holdes på Computer Museum of America og er av alle kontoer, et virkelig fantastisk show.

Gå inn i et hvilket som helst pakke sorteringsanlegg eller Amazon Fulfillment Center, og du finner en labyrint av transportbånd, lysbilder og ramper som flyttingskasser fra ett punkt til et annet. Transportbånd er så forrige århundre, så her er en flåte med roboter.

I 2017 endret cites-traktaten – en internasjonal traktat for beskyttelse av truede arter – mye. Mens den opprinnelige traktaten beskyttet individuelle arter, i 2017, endret håndhevelsen av denne traktaten på tropiske hardtre til et helt slekt. Dette er et problem når det gjelder Rosewood; Tidligere ble Dalbergia Nigra dekket under cites, nå er hele Dalbergia-slekten dekket. Dette suger for gitar beslutningstakere, men en nederlandsk mann gjør gitarer ut av avisen. Vi tar sannsynligvis en titt på en slags micarta ting her, men det høres akseptabelt ut.

Hvor kom Apples spinnende strandball av døden fra? 1984, eller derav. Den allestedsnærværende Apple ‘Wait’ markøren er fra de første versjonene av Macintosh Toolbox, og det har vært for det meste uendret hele denne tiden. Dette er Apple vente, en demonstrasjon av denne første spinny ballen i døden. Det er en Raspberry PI koblet til en Apple Monokrom-skjerm som bare viser en spinny-vent-logo. Sjekk ut videoen.

Hvordan gjør du striper av RGB-lysdioder, slå et hjørne? Wire, vanligvis. Her er noen hjørnebiter for WS2812B LED-striper. Det ser veldig nyttig hvis du bygger en enorm RGB LED-matrise.

SHA2017 er en utendørs hackerkonferanse som skjer i sommer. De jobber på et badge, men de trenger litt hjelp. De søker etter noen finansiering for deres ESP32-drevne, berøringskontrollen, Sunlight-lesbar ePaper-merket. Hvis du har en jobb som liker å sponsere ting som dette, er det en verdig sak.

Back to top