Google introduserer nye Pixel 7 så vel som 7 Pro -tilfeller i flere farger

Google kunngjorde den nye Pixel 7 så vel som Pixel 7 Pro -gadgets tidligere i dag i tillegg til å gå med dem, det er også bekreftet at virksomheten har noen Nye saker å tilby også.

En rekke nye tilfeller med matchende farger tilbys å velge mellom, inkludert Pixel 7-tilfeller som fungerer dual-tonet design.

Det betyr at du vil få en basefarge for saken, men med volum så vel som andre knapper farget annerledes. Fargen vil på samme måte samsvare med kamerastangen på baksiden av Pixel 7 Pro også.

Det er en bemerkelsesverdig modifisering fra forrige Pixel 6 -situasjonsstil også, med de nye med en avfaset kant til kameraområdet rundt ryggen. Det vil gjøre telefonen enklere å holde så vel som mindre skarp for fingeren.

De nye sakene tilbys alle i flere farger med Pixel 7 Pro som tilbys i kritt, obsidian, samt Hazel. De som kjøper en situasjon for sin nye Pixel 7 kan velge mellom kritt, obsidian, samt sitrongress med kostnader satt til bare 29 dollar, som søker rimelig for oss.

Alle sakene tilbys for å forhåndsbestille nå, i tillegg til at du mest sannsynlig kan forvente at de vises på nøyaktig samme tid som telefonene selv. Det betyr 13. oktober, eller derimot.

Hvis du ønsker å få din egen situasjon, kan du bestille direkte fra Google i dag.

Du kan også like å inspisere:

Last ned: iOS 16.1 Beta 4 utgitt som offentlig introdusering nærmere

Hvordan reparere dårlig iOS 16 batteriets avløp [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt iPad -tilstandsoppdatering

iOS 16 kompatible så vel som støttet iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 skjulte funksjoner: 100+ modifikasjoner Apple fortalte oss ikke om

Last ned: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -lenker utgitt

Last ned iOS 16 endelige IPSW -lenker samt satt opp på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan overholde oss på Twitter, eller Instagram, og til og med som Facebook -siden vår for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple, så vel som nettet.

Back to top